Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

torsdag 6 november 2014

Köper premieobligationer - chans till att vinna 1 000 000 kr!


Tecknat premieobligationer för 10 000 kr, då får jag 2 "lotter". Det är en sparform där du har chans att vinna 1 miljon kr och får dessutom pengarna tillbaka. Obligationerna ges ut av Riksgälden. Istället för att varje sparare enbart får ränta på sina pengar, läggs avkastningen i en gemensam pott som sedan lottas ut. Det här är mitt sätt att drömma om att kunna vinna 1 miljon istället för att spela på Lotto eller gå på Casino och torska en massa pengar. Det har hänt att jag gjort det :). Öppna ett konto hos Avanza och köp nån obligation du med. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ett enkelt inlägg som visar på hur dålig placerare du är. Grattis.

Det borde vara olagligt att förmedla den missvisande info om bl.a. pension och andra placeringar. EN något insatt persion inser detta direkt, men en ointresserad sparare kan ta råd av vilken bonfångare som helst..

http://fundamentalanalys.blogspot.se/2014/11/sparpoddens-triss-fond.html

/Bob

Anonym sa...

Man kanske inte ska se premieobligationer som en investering, mer som en gamble med begränsad risk.

Anonym sa...

Oseriöst inlägg, utan någon som helst analys. Var det riktad reklam?

SparaKlokt sa...

Hej Bob,

Verkligen tråkigt att du tycker så. Jag har aldrig sagt att jag är en bra placerare, men din länk finns ju kvar om det är några av mina läsare som vill besöka den. Jag har själv läst igenom den och rekommenderar din sida.

Anonym: Premieobligationen ser jag som en investering som kan ger mig en chans på att vinna 1 miljon kr. Köper det istället för att spela på lotto.

Anonym: Jag är ganska dålig på att göra analyser, har aldrig varit min starka sida. Köper det för att ha chans att vinna 1 miljon kr. Nej det är ingen riktad reklam förutom Avanza länken som ger mig intäkt om någon skapar konto.

Tack för era kommentarer.

Anonym sa...

Jag vill understryka att det inte är författaren till bloggen som skrivit inlägget ovan. Även om jag delar fler av dennes åsikter vill jag inte att någon skall förväxla detta. Jag ber om ursäkt för tt jag inte formulerade mig tydligare.

Jag skulle vilja råda dig att förändra din sida så att den inte implicerar någon form av rådgivning alternativt lägga ner den. Trivs du moraliskt med att ge undermåliga råd; vilka kan förändra andra personers livssituation drastiskt till det sämre?

/Bob

SparaKlokt sa...

Hej Bob,

Det är jag som har skrivit inlägget, ingen annan. Jag trivs med den moral jag har och det är upp till var och en att följa mig och mina råd. Jag skriver endast på de aktier och fonder som jag själv investerar i.

Anonym sa...

Suck. Fundamentalanalysbloggen jag länkade till är jag inte författare till. Och således vill jag inte att denne ska få skit för mina åsikter.. Last comment here. Ever /bob

SparaKlokt sa...

Ok då vet jag det. Att du inte är författaren till fundamentalanalys.