Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

onsdag 15 april 2015

2 nya biobiljetter från mitt kreditkort - Supremecard

Fick hem 2 nya biobiljetter via mitt kreditkort Supremecard brukar i genomsnitt handla för 10 000 kr och då får jag 10 000 poäng, 1 biobiljett kostar mig 11 500 poäng. Jag hittade det här kreditkortet via en sida som heter Bankbetyg, rekommenderar er att ta en titt där. Där kan man jämföra flera olika tjänster/produkter, så som sparkonton privatlån och även kreditkort. Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Bankbetyg.

Vilket/Vilka kreditkort använder du?

8 kommentarer:

Christian Karlsson sa...

OKQ8 - 1% kickback, ingen årskostnad.

Anonym sa...

Kör med Handelsbanken Finans. Får 2 poäng per krona. Tog nyligen ut en fin kniv (global sai) för 260 000 poäng. Helt ok kort men halvdåligt utbud i poängshopen. Kanske ska kolla in jämförelsen av kort du tipsa om.

Anonym sa...

Inte alls ett sponsrat inlägg nej.

Anonym sa...

Eurobonus mastercard. Har det kostnadsfritt. Reser en del och får 1 poäng per 100kr så brukar samla in 1500-2000 poäng extra i månaden på vanliga utgifter.

sulan c sa...

Det låter ju bra ska genast kolla upp detta!
Grattis är gott ;)
Tack för tipset Spara klokt

sulan c sa...

Det låter ju bra ska genast kolla upp detta!
Grattis är gott ;)
Tack för tipset Spara klokt

SparaKlokt sa...

Jag har tittat på dem andra korten som ni nämner, men har valt Supremecard bara för biobiljetterna. Älskar att gå på bio.

Kanjagblirik Motmiljonen sa...

Precis skaffat Coops kort, eftersom det går att betala sina räkningar och få poäng. Blir ett år som prövotid eftersom kortet är gratis första året.

Kan vara värt att kolla upp