Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

fredag 5 juni 2015

Realty Income - Yield 5%, Bästa REIT??

I tidigare inlägg skrev jag om vad fördelarna med REIT innebär och nämnde några intressanta inlägg. Den enda REIT jag äger just nu är Realty Income, jag antar att många utdelningsinvesterare både svenska och amerikanska har en investering i Realty Income. I skrivande stund har RI en yield på 5 %, höjt utdelningen 19 år i rad och har sedan januari har kursen sjunkit med 16,5 %. Varningstecknen just nu är den stigande långa räntan och för oss svenska investerare är dollarkursen också värt att beakta. RI är den enda REIT jag äger för tillfället, som finns i bolåneportföljen, men jag har några på bevakning. Nästa inlägg kommer handla om mina bevakningar.
Äger nån av er RI?
Numera skriver jag mina blogginlägg på www.sparaklokt.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag äger HCP och OHI, jag är sugen på WPC och Realty...

Får se om jag slår till nästa vecka.

mvh

Orderdjup sa...

Jag äger ingen i dagsläget men spanar på några precis som du.
Planerar bland annat att ta in realty income senare vid lägre kurs.

Lite lurigt med räntorna etc nu.

Det kan nog få realty och många andra att dala ner lite.

Unknown sa...

God dag,
Jag är Daniel Steve med namn och jag bor i USA, jag kommer att vilja prata om Guds godhet i mitt liv efter så många månader för att försöka få ett lån på internet och blivit lurad så jag blev desperat i att få ett lån från en legit långivare på nätet. Men eftersom Gud skulle ha det, såg jag en kommentar från en vän som heter William Ken och han talade om detta legit lån företag där han fick sitt lån snabbt och enkelt utan stress så han introducerade mig till en man som heter fru Sarah Tsinajine som styr en firma heter Coleman Loan Company, så jag ansökt om ett lån summa ($ 170,000.00USD) med låg ränta på 3%, så lånet godkändes och insatta på mitt bankkonto på mindre än 48 timmar, det var så jag kunde få mina lån för att hålla min brutna verksamheten igång och även att betala mina räkningar så jag råda alla er som är intresserad av att få ett lån snabbt och enkelt att vänligen kontakta dem via e-post: {colemanloancompany@gmail.com} att få någon form av lån du behöver i dag, tack när du läser den största vittnesbörd i mitt liv.

information som krävs
Fullständiga namn :
Belopp som behövs:
Varaktighet:
Telefonnummer och land os bostad:

Alla svar via e-post: {colemanloancompany@gmail.com}

alex sa...

Die wunderbare Frau, die mir einen Kredit gewährt hat und heute schuldenfrei ist. Dank der gutherzigen Frau, die mich aus finanzieller Last befreit hat und heute nach vielen schlechten Erfahrungen von vielen Kreditinstituten wieder schuldenfrei bin, hätte ich nie gedacht, dass es so einen guten Kreditgeber noch gibt, bis mir eine Freundin diese wunderbare Person vorstellt Frau Frau Susane Wolfgang Kreditfirma, die mir ein Darlehen zu einem niedrigen Zinssatz von 2% gewährt hat, ich habe endlich 8000 Euro bekommen, auch Sie können schuldenfrei sein, suchen einen Kredit zur Gründung eines Unternehmens, einen Autokredit, eine Hausrechnung oder Studiengebühren kontaktieren Sie sie heute jederzeit per E-Mail:susanewolfgangkredit@gmail.com,
WhatsApp; +447537146783