Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

torsdag 10 mars 2016

Bästa utdelningsaktierna


Bästa utdelningsaktierna hittar ni enklast på min nya sida. Där har jag bland annat skrivit om hög  Direktavkastning, Aktier med Hög Utdelning, Ränta på Ränta och Fire.





Direktavkastning är ett mått på hur hög utdelningen i ett företag är i förhållande till aktiekursen. Det visar alltså hur stor procentuell del av din investering du får tillbaka i form av utdelning varje år.


Ränta på ränta-effekten är när du får avkastning på din avkastning. Det är den starkaste effekten som finns på finansmarknaden – här kan du räkna på hur ränta på ränta-effekten påverkar ditt sparande på sikt.


15 kommentarer:

Helen Derringer sa...

Behöver du ett snabbt lån? Jag kan hjälpa dig att få ett lån inom 48 timmar. E-post: zionloanfirm.ltd@gmail.com

Jag ger ett lån på minst 5000 euro till mer än 800 miljoner euro.
Jag erbjuder olika typer av lån. Vilken typ av lån behöver du?

(1) affärslån --- för butiksägare, återförsäljare och grossister

(2) Big Business Loans --- För LLC och Industri

(3) Hypotekslån --- att köpa ett hus eller renovera ett hus

(4) Lånlån för lantbrukare

(5) Billån --- Fordonslån

(6) Hälsolån --- för medicinsk verksamhet

(7) Skuldkonsolideringslån --- att återbetala det gamla lånet

(8.) personliga lån --- lån för personliga behov

Jag kan hjälpa dig med ett lån. E-post: zionloanfirm.ltd@gmail.com

lucycharls sa...

lån! lån!! lån!!!
Letar du efter ett ansedd och ackrediterat privat lånföretag som ger lån till livstid möjlighet. Vi erbjuder alla typer av lån på ett mycket snabbt och enkelt sätt, personligt lån, billån, hemlån, studentlån, företagslån, investeringslån, skuldkonsolidering och mycket mer. Har du blivit avvisad av banker och andra finansinstitut? Behöver du ett konsolideringslån eller ett inteckning? Sök inte mer som vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem någonting från det förflutna. Vi lånar ut medel till personer och företag som behöver finansiellt stöd till en kurs om 2%. Ingen personnummer krävs och ingen kreditkontroll krävs, 100% garanterad. Jag vill använda detta medium för att informera dig om att vi ger tillförlitliga och stödmottagare hjälp och vi kommer gärna att erbjuda dig ett lån.
Så maila oss idag på: (lucycharls50@gmail.com) att ansöka nu för ett lån.

william sa...

VÄLKOMMEN TILL WILLIAM PERCH LÅN VÄRLDEN


Välkommen till W.P.L.W privat långivare företag. Vi ger ett lån till en ränta på 3%. Detta är en ekonomisk möjlighet vid ditt dörrsteg. Ansök idag och få ditt snabba lån. Det finns många där ute som söker ekonomiska möjligheter eller hjälp överallt och ändå kan de inte få en sådan. Men detta är en ekonomisk möjlighet vid ditt dörrsteg och som sådan har du inte råd att missa denna möjlighet. Denna tjänst tillhandahålls av individer, företag, affärsmän och kvinnor.

Fastighetslån.
Investeringslån.
Billån.
Personliga lån.
Affärslån.

Vi försäkrar dig om våra lånerbjudanden på rekordtid efter din begäran. Vi erbjuder alla möjlighet att bli företagare från våra lån, finansiering och supporttjänster och rådgivning.

Från lånebeloppet, tillgängligt varierar från valfritt belopp för ditt val. För mer information, kontakta oss på vår post.

E-post: HPMM01@mail.com

Övrig post: william.perch@mail.ru.
jm4033134@gmail.com
Personligt post: williamperch6@gmail.com
wedsite: williamperch68.wix.com/williamperch68.


Vi ger lån till företag och privatpersoner till en låg och prisvärd ränta. Service alltid på resande fot.

Hälsningar. W.P.L.W

Joseph sa...


Jag är en privat långivare som ger möjligheter till livslängd. Du behöver ett brådskande lån för att täcka dina skulder, eller behöver du ett kapitallån för ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du ett konsolideringslån eller en inteckning? Sök inte längre, eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till det förflutna. Vi lånar pengar från individer som behöver ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar, för att investera i verksamheten till ett belopp av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera dig om att vi gör pålitliga och mottagare hjälp och kommer att erbjuda lån.
Tack, kontakta oss idag på: Scottmcallloans@gmail.com

emilyiuv46@gmail.com sa...

God dag till er alla, jag är så lycklig nu eftersom jag just har fått mitt lån på 50 000 dollar från det här bra företaget via det här e-postmeddelande: unioncashloan@gmail.com, om ni är i USA, CANADA eller EUROPA vänligen kontakta dem om ni behöver ett lån också, WhatsApp på detta nummer: +1 (716) 325-0752

DR Ravi sa...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Midland Credit Home

DR Ravi sa...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Midland Credit Home

DR Ravi sa...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Midland Credit Home

DR Ravi sa...

Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information.

Whataspp: +917204719376

E-post: creditmidland@gmail.com

Midland Credit Home

Saara Kemi sa...

Jag är Saara Kemi som en privat lånegivare. Jag ger ut olika typer av lån till intresserade över hela världen med 3% prisvärda räntor om du är intresserad vänligen kontakta mig via e-post: saara.kemi@gmail.com / Whatsapp: +48732104354

financialserviceoffer sa...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250, 000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250, 000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, via email:(urgentloan22@gmail.com) Whats App +91-8929509036 Thank you.

Elena Nino sa...

Kära lånesökare.

Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag grundades mänskliga rättighetsorganisationer världen över med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om ett lån, gå tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

Namn:
Lånebelopp som krävs:
Lånets varaktighet:
Mobilnummer:

Tack och Gud välsigne
FÖRTROENDE
Elena

Anonym sa...

Hej allihopa

Jag heter Paula Linnea och kommer från Sverige. Jag vill berätta för alla sökande att det bara finns ett verkligt låneföretag som erbjuder lån och de hjälpte mig med mitt lån. Företagets namn är Pwan Finance Investments och lånegivaren, som hjälpte mig med mitt lån, hans namn är Pwan Finance, så om du behöver ett lån utan att bli lurad, gå till det här företaget nu och få ditt lån där, lån är säkra och snabba, här är deras e-post: pwanfinanceinvestments@gmail.com, Whatsapp: + 1-984-213-1994 Så jag önskar er alla De bästa lånesökarna är det verkliga företaget som erbjuder lån.

E-post: pwanfinanceinvestments@gmail.com

Jag hälsar er alla

franklin trevor sa...

Hej, jag heter Anna Martinez och jag vill bara dela mina erfarenheter med alla. Jag har hört talas om detta tomma ATM-kort ett tag och har aldrig betalat ränta på grund av min tvivel. Fram till en dag upptäckte jag en hacker med namnet Robert Giddo. han är riktigt bra på det han gör. Jag frågade honom om det tomma ATM-kortet. Jag fick höra att det är det och att det är ett kort som är programmerat för slumpmässiga uttag utan att märka det och att det också kan användas för gratis köp online av alla slag. Detta var chockerande och jag tvivlade fortfarande. Sedan försökte jag det och bad om kortet och accepterade dets villkor. Fyra dagar senare fick jag mitt kort och försökte närmaste bankomat, mycket till min överraskning. Det fungerade som magi. Jag kunde dra tillbaka upp till $ 3000. Det var otroligt och den lyckligaste dagen i mitt liv. Hittills har jag kunnat ta ut upp till 300 000 dollar utan stress för att bli fångad. det finns inga uttagsautomater. Detta SVARTA ATM-KORT ​​KAN INTE penetrera det eftersom det har programmerats med olika verktyg och programvara. Den har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka det. Jag vet inte varför jag publicerar det här, jag kände bara att det kan hjälpa oss som behöver finansiell stabilitet. Den tomma bankomaten har verkligen förändrat mitt liv. Om du vill kontakta dem, här är e-postadressen, blankatmcardonline@gmail.com, whatsapp: +2348154117493

Unknown sa...

Dear sir,

I am a Direct Mandate to a genuinely renowned Investment Finance Company offering Cash & Asset Backed Financial Instruments on Lease and Sale at the best rates and with the most feasible procedures.

Instruments offered can be put in all forms of trade and can be monetized or discounted for direct funding. For Inquiry contact.

Email: longmornprojectfinances@gmail.com

Skype: longmornprojectfinance@hotmail.com

Whatsapp: +1(661)262-9225

Warm Regards
Simon Federman