Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

fredag 10 oktober 2014

CDON -3,5% en stor besvikelse för mig.

 
 
CDON har verkligen varit en besvikelse för mig. Jag har gjort många dåliga affärer i år. CDON har sjunkit med 40% sen jag köpt aktien. Jag behåller aktien så länge Kinnevik är med som största ägare. Mina andra innehav som Bull Guld, SAS pref som jag gjort av med och Ratos som jag fortfarande har gått väldigt väldigt dåligt. Verkligen missnöjd med utveckligen. De andra portföljer som jag har hand om har gått bra faktiskt.  Just nu är största innehaven Ratos Pref och Akelius Pref, samt räntebevisen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Känns som att både Ginza och CDON har sin bästa tid bakom sig.

Båda två förknippas framförallt med musik och dagens ungdomar verkar inte köpa någon sådan. Är nog ganska få av dessa som har någon HiFi-anläggning av högre kvalitet och därmed prioriterar man kanske inte det bättre ljud som man får med en originalpressad CD. Lägg därtill att för den något äldre generation som fortfarande köper musik och då företrädesvis från förra seklet så erbjuds numera oftast hårt komprimerade remastrade alternativ som inte duger. Därför letar denna grupp främst efter ej remastrade originalpressningar på begagnatmarknaden.

Jag tror att näthandeln har alla möjligheter även i framtiden men att det ligger CDON i fatet att man framförallt förknippas så mycket med musik och i viss mån även film där det är svårt att se någon större tillväxt.

SparaKlokt sa...

CDON Group är mycket mer än bara CDON.
Tretti
Gymgrossisten
Nelly
Members
NLY Man
Lekmer
Bodystore
Milebreaker
Qliro

Anonym sa...

Förstår dig ! Men cdon är lågt värderat just nu! SEB tror den kan/kommer kursdubblas! Håll den så ska det nog bli blått i din depå :) lycka till

SparaKlokt sa...

Jag kommer så klart inte överge CDON. Tror fortfarande på bolaget.....