Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

fredag 6 december 2013

Min aktieportfölj 384 490 kr inför 2014Min aktieportfölj inför 2014. Är ganska missnöjd med hur utvecklingen vart för i år. Avanza gjorde jag vinst där jag sålde av i min aktiedepå och köpte tillbaks i ISK depån. Mitt bästa innehav var Kinnevik, som jag sålde av idag och köpte Betsson istället. 


Jag sålde av en del Kinnevik för tidigt, se rödmarkerade ovan, som jag är missnöjd över. Få se nästa år om jag gjorde bra affär genom att sälja Kinnevik och köpa Betsson istället. Det låg mellan Betsson och Ratos, där jag valde Betsson för den höga direktavkastningen och valde bort Ratos som jag äger jag ganska mycket av, både i ISK och IPS kontot. Avanza har gått väldigt bra för i år, jag kanske ska sälja av lite Avanza och köpa något annat. Vad tycker ni?Totalt sett är jag väl ganska nöjd ändå. Jag har tagit hem en del vinster från andra aktier än Kinnevik, men valde att visa Kinnevik då det innehavet var bäst. Kommer att redovisa hur det gick för min brors och min dotters portfölj. Sköter även mina kusiners portföljer och en del PPM portföljer. 


Bästa Nätmäklaren

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inför 2014 och långsiktigt ska du köpa Connecta. Försök att få den under 37 kr så kommer du vara nöjd om ett par år.

God Jul

SparaKlokt sa...

Tack för tipset. Ska läsa på om dem. Jag känner till connecta väl, jag har varit på anställningsintervju hos dem.

Anonym sa...

håller också på att letar efter en bra portfölj för 2014, connecta känns ju verkligen som en potentiell vinnare på några års sikt, frågan är vell bara om det finns risk för konkurs? SparaKlokt har du tagit något beslut?

SparaKlokt sa...

Hej Anonym,

Jag har faktiskt inte kollat Connecta. Jag håller mig till min portfölj och mina favorit aktier för i år är Betsson, Industrivärden och CDON.