Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

torsdag 30 januari 2014

Bolån rörlig ränta 2,32%

Snart är det dags att flytta in i min nya lägenhet ute i Fruängen. Jag har idag varit i kontakt med Bättre Bolån via telefon och fått indirekt en rabatt på 0.3 enheter på deras rörliga ränta. Mitt lönekonto finns hos Nordea och dem har jag inte varit i kontakt med än så länge. Vart har ni era bolån och hur mycket rabatt har ni?

6 kommentarer:

Anonym sa...

2% hos nordea

db på Lånbyte.se sa...

Hej,
Du frågade om hur vi jobbar på Lånbyte.se på Twitter.

Vi har idag ett brett samarbete med fleratal banker. Vår process fungerar som så att vi genom information från dig, om din hushållsekonomi, skapar ett skräddarsytt ränteerbjudande. Detta genom att vi skickar din information anonymt till alla de bankerna vi samarbetar med.

Efter det återkommer bankerna till oss och vår kundtjänst kontaktar dig med ett ränteerbjudande. Du har fram till hit inte betalat en krona och gör inte det förrän du har godkänt ett av våra bankers erbjudande.

Kolla in våra Frågor och Svar om du skulle ha fler frågor

Ett steg längre sa...

Swedbank, 2,14% 3-mån ränta.
Inget annat än lönekonto förutom lånen.

SparaKlokt sa...

Hej

Anonym: 2% hos Nordea låter riktigt bra. Jag ska kolla med dem också, då jag har mitt lönekonto hos dem.Det viktiga är att veta hur mycket och om du har något sparande hos banken.

Lånbyte: Det låter bra. Får kolla upp er senare.

Ett steg längre: 2,14% är riktigt bra att ha utan att ha något förutom lånen.

Anonym sa...

Jag har inget sparande hos dom, har dock möjligheten att betala av mina bolån direkt och har haft det som argument. Dessutom erbjuder jag dom familjemedlemmar som bolånekunder om dom också får samma ränta som jag,

SparaKlokt sa...

Det låter ju väldigt bra! Jag önskar att jag kommer i den positionen nån dag.