Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

måndag 15 september 2014

Så röstade 55,4% på min förort......

 
 

Så här röstades det på förorten som jag är uppvuxen i. Valdetagandet är lägre än vad det är i hela riket och om alla skulle röstat så skulle nog Socialdemokraterna fått fler röster. Jag är inte insatt så mycket i politik, men anser att Socialdemokraterna jobbar mer för de utsatta än blåa blocket. Jag har schysst jobb o pengar. För mig gynnar egentligen Moderaterna, men jag är Sosse och kommer alltid vara det. Jag gillar cash, men anser inte att det är allt. Vill att alla ska ha det så bra som möjligt och Socialdemokraterna är nog de som mest strävar till de målet. Imorgon skriver jag hur röstningen ser ut där jag bor just nu.

Får även besked om jag fått tilldelning av Akelius Preferens aktier imorgon.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vill man att staten skall bestämma mer över ditt liv, att de rika skall straffbeskattas för att kunna utöka ett av världens "bästa" bidragssystem så är sossarna ett bra val...

SparaKlokt sa...

Så kan man också se på det, men så ser inte jag på det. Varför vara så girig hela tiden egentligen....

Anonym sa...

Klokt skrivet......
det handlar inte alltid om pengar....

ibland finns det
omtanke, respekt och gemenskap

Mvh J

SparaKlokt sa...

Tack J, jag har alltid haft den synen.

Anonym sa...

Undrar hur det gick med tilldelning av Akelius Pref. till depån hos Avanza? Själv fick jag futtiga 10% av begärt antal till min depå på Nordnet och hos Avanza har det inte dykt upp några överhuvudtaget.

Anonym sa...

Blev inte enda Akelius Pref från Avanza. Fick denna info:

"Du blev inte tilldelad några Akelius Pref via oss. Tilldelning per respektive kund har fattats av Akelius i samråd med Swedbank. Avanza har inte kunnat påverka detta beslut."

Konstigt att Nordnet verkar kunna ge en större tilldelning.

SparaKlokt sa...

Hej på er,
Jag fick 50 st i min depå. Jag hade fixat det i flera depåer. B la min väns, min brors och mina kusiners. Hade tecknat för 100 st i alla depåer, men fick bara 50 st i 3 olika depåer. Jag tror att de gick efter storleken på depåerna hos Avanza. Jag sålde även 50 st av de "gamla" aktierna. I nästa inlägg förklarar jag med bilder. Vart en bra procentuell affär, som jag tänkt mig. Ibland har jag ändå rätt :).