Jag bloggar numera på www.sparaklokt.se

Sidor

lördag 13 september 2014

Så ska jag rösta....

.......min röst kommer att gå till Socialdemokraterna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej nej nej, alliansen har mera koll på ekonomin :). Ger mera i våra plånböcker, kolla jobbskatteavdrag.se.
Mvh Magnus

SparaKlokt sa...

Hehe ok. Jag får kolla upp det...

Anonym sa...

Jag röstar inte på något parti som vill begränsa mina fria val.. Jag vill kunna välja hur jag vill leva mitt liv själv och göra mina egna val. PGA detta så faller min röst ej på något parti på vänsterkanten..

Folkpartiet går också bort då de också börjat bubbla om kvotering samt delad föräldrapeng.. Varför skall staten lägga sig i allt kan vi inte få vara fria att bestämma själv.. Om jag någon gång startar företag vill jag kunna välja de som är mest kompetenta till styrelsen oavsett om det blir 100% kvinnor eller 100% män eller allt däremellan..

Jag vill inte den dag det blir barn se att staten har valt hur jag och min sambo skall ta ut våran ledighet utan detta vill vi bestämma själva..

Anonym sa...

Är marginell skillnad på S och M (alliansen) i praktisk politik utan det handlar mer om en ren förtroendeomröstning.

Själv har jag röstat på MP eftersom jag tycker alliansen som jag röstade på senast gjort ett dåligt jobb senaste mandatperioden. Har svårt för Löfven och Andersson medan Fridolin och Romson känns betydligt mer kompetenta och inte är lika populistiska som de tidigare, därav mitt val.

SparaKlokt sa...

Anonym 1, vart gick din röst?

Gillar också Fridolin och skulle väldigt gärna se honom som Statsminister i framtiden, men tyvärr tror jag inte att han kan bli det. Tillhör för litet parti.